Μετάφραση της σελίδας

Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

welcome-2

Πρόσφατα άρθρα

Νέα & Ανακοινώσεις

Εκπαιδευτικό υλικό

wrario2

chfiakoapolitirio

eeggrafes

 

odhgieseggrafhsmathitonpsd

eggrafhpds

anokth

 

htaji

  

asyxroni3

epal

biblia

sxolikaegxeridia

 

 

 

 

 

 

                                         

Εκπαιδευτική Τηλεόραση

webtv-120x77

Υλικό για μαθητές με αναπηρία..

prosvasimo

left3new-nea-126x130

 

 

 

 

 

 

Γραμμή στήριξης παιδιών

και εφήβων 116 111

 

synigorospaidi

grammessos

antibull-blog

pneymatikhidioktisia

Ολοκληρώθηκε ο εξοπλισμός ολόκληρου του διδακτηρίου με βιντεοπροβολείς!

ejoplismos2023

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023. Μια φαινομενικά αδιάφορη ημερομηνία. Για το 1ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων και για μένα προσωπικά μια ημερομηνία ορόσημο. Ολοκληρώθηκε σήμερα – μετά από μια περίοδο δέκα ετών συνεχών προσπαθειών – ένα φαινομενικά υπεραισιόδοξο όνειρο: ο πλήρης εξοπλισμός ολόκληρου του διδακτηρίου με βιντεοπροβολείς -έξι εκ των οποίων συνοδευόμενοι και από διαδραστικούς πίνακες- και ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο. Τοποθετήθηκαν και οι δύο τελευταίοι στα τμήματα Γ1 και Γ2.
Έτσι σήμερα το σχολείο διαθέτει δεκαεπτά (17) βιντεοπροβολείς τοποθετημένους και άλλους τρεις (3) επιπλέον για κάθε χρήση.
Χρειάστηκε πολύς κόπος, σχεδιασμός, αλληλογραφία, επιμονή και υπομονή για την πραγμάτωση του σχεδίου. Χρειάστηκαν επίσης και πολλές ώρες μελέτης και σχεδίων και ευφυείς πατέντες (έπεται νέα ανάρτηση), για την τοποθέτησή τους σε ένα νεοκλασικό κτήριο με πολλές και διάφορες ιδιομορφίες (μεγάλα ύψη, ποικίλες αίθουσες, διαφορετικές ανάγκες).
Απευθύνουμε και τις θερμές μας ευχαριστίες στις εταιρείες που συνέδραμαν, καθώς και σε όλους και όλες τους ανώνυμους και επώνυμους δωρητές που από το υστέρημά τους προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στο δημόσιο σχολείο, όλα όσα δεν προσφέρει η πολιτεία.
Για να δείτε φωτογραφίες πατήστε εδώ.